Iskanje

Brezplačna Dostava za 6'x9.2' 10K ročno izdelane Preproge 100% Nova Zelandija Volne visoke kakovosti volnene odeje & preproge

  • ( 0 Ocene )
  • €653.94

Opis

Postavka Opis

* Volnene Needlepoint preprogo

* Velikost: 6 "x 9' ( 182CMx280CM )

* Ročno sešijejo s 100% Nova Zelandija Volne

* Bombaž fundacija

* Volne material, ki je odličen za odpornost na madeže in življenje uživanja

* Ravno kupu.Uporabite z debele ploščice na tleh v vsakem prostoru, ali zaslon na steno

* Več slik dobite na zahtevo

Prosimo, upoštevajte, da preprogo ni bil popolnoma ravno, ko te slike so bile posnete.Je zvita vrstice v preproga ni okvara, ampak le posledica krat črte na preprogo, ker svojih ne da bi jih popolnoma ravno.Gubi izginejo po nekaj mesecih.

Postavka Mesto

Kitajska

Brezplačna dostava kjerkoli v svetu

Želite po meri izdelan preprogo?

* Po meri modelov so na voljo

* Po meri velikosti so na voljo

* Po meri barv so na voljo

* Ustvariti vaš sanjski preprogo, tako da nam pošljete sliko

* Smo zavezani kakovosti proizvodov in vaše zadovoljstvo je 100% zagotovljena!

Oblikovalci in trgovci so več kot dobrodošli.To preprogo lahko meri dosežen, če potrebujete različnih velikosti.Načrt se lahko meri preveč.Ni omejitev, da vsaka sprememba, kot add-ons in vseobsegajoči.Na primer, lahko nadomestil meji z eno od druge zasnove ali odpravo medaljon.Barve lahko tudi po meri.Če želite, lahko vedno nas oskrbujejo s tkanino swatche, barve čipi, ali preje vzorcev, itd...Smo lahko ujemajo v preprogo .Opomin-off bodo izdelani, da poskrbite za končne rezultate, ki ustrezajo vašim zahtevam.

Kako je bilo?

Naše needlepoint odeje so v celoti ročno sešijejo

Zgodovina Needlepoint

Korenine točka iglo pojdi nazaj tisoče let, da stari Egipčani, ki so uporabljali majhne poševnih šivi za šivanje svoje platno za šotore.Obstajajo tudi številne reference v Pismu za izdelavo needlework na verske predmete, vključno šotor uporabljajo za bogoslužje v starem Izraelu.

V Srednjem Veku, je bilo dve vrsti needlework, ki so bile predhodnice sodobnih točka iglo.Nekakšno vezenje, v 13. stoletju Evropi, je narejeno na coarsely tkanine, perilo tkanine podobne platno očesa.

Tapiserije, zelo priljubljen tudi v tej dobi, so bile tkane na vertikalnih niti na statve.V 16. stoletju, ljudje so začeli posnemati te oblike na platnu v ozadju, ki uporabljajo jeklene igle, ki so ga izumili v tem času.To je omogočilo bolj zapletena dela, kot fishbone ali trn igle že prej uporabljali.

V času Marija, Kraljica Scotts (ki si iglo točke med njo dolge zaporne kazni), iglo točka je bil zabavo za prosti čas razred.Kot je čas mineval, svoje pritožbe postopoma razširil na druge dele družbe.

Med 16. in 17. stoletja vezenje na platno, ali needlepoint pridobil na priljubljenosti, kjer je bil uporabljen za slike, oblazinjenje tkanina, in modni dodatki.

Needlepoint je tehnika, ki tvorijo šivov na odprto-vezavi tkanine, imenovane platno.Platno je izdelano z vertikalno in horizontalno niti, ki so tkani skupaj, da bi natančno postavi luknje med nitmi.Točke, na kateri se ti niti srečali so se imenuje očes.Needlepoint modelov, ki so bolj trpežne od drugih vrst needlecrafts, zaradi česar so primerni za stol sedežev, vzglavniki in odeje.

Najbolj needlepoint modelov, ki so natisnjeni ali ročno naslikana na platno.Vsaka barva na platnu predstavlja prejo ali sukanec barve.V stitcher zajema vsako območje na platno z ustrezno preje ali niti barve, s topim tapiserija iglo.Nekaj modelov, še posebej tistih, ki s ponavljajočim se vzorcem, ki so sešijejo na prazno platno za štetje iz vzorca ali grafikon.

Najpogostejša nastavitev se imenuje "continental vbod" ali "šotor šiv," in je delal diagonalno čez platno niti.Drugi šivi se uporablja za ustvarjanje razsežnosti ali dodati opisuje, in poudarja.

S povečanjem prostega časa skupaj z izumom način tiskanja barvne karte za iglo točke modelov (imenovan "Berlin Delo"), točka iglo na koncu je svoje mesto v slogu.

Needlepoint je bil rojen, da poustvariti videz tkane tapiserije.

SPREMEMBE ZALOG DNEVNO

PLS NAS KONTAKTIRATE ZA INFORMACIJE O RAZPOLOŽLJIVOSTI PRED NAKUPOM

PARK NI ZAGOTOVLJENO

Zelo Pomembno:

Odeje v isti model in barvo serije, vendar v različnih velikostih, večji eden bo lepši z richful in pisane barve in vzorci.

Ampak majhen en primer 3'x5 " bo veliko lažje.

Včasih smo le vzel velik velikosti kot vzorec sliko za prikaz modelov za kupca.

Zahvaljujemo se vam za vaše skupno razumevanje~


  • Čiščenje Tip: Suho, čisto
  • Načini Prodaje: Debelo/Drobno
  • Tehnika: Ročno Vozlane
  • Pranje Slog: Suho, čisto
  • Barve: Žive Barve
  • Uporaba: Molitev, Dekorativne, HOTEL, Spalnica, Doma
  • Slog: Evropski in Ameriški Stil
  • Vzorec Tipa: Cvetlični
  • Obrti: Needlepoint/Ročno
  • Design: AUBUSSON
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Mesto: Dnevna Soba
  • Vzorec: Needlepoint/Aubusson
  • Oblika: Pravokotnik
  • Dekoracijo Slog: Sodobno
  • Material: 100% Volne
  • Številka Modela: LH-030-2038
  • Velikost: 6'x9'

Oznake: zelandija black hoodies, 2013 črnci jersey, maske dvorani črnci zelandija, zelandija modri biseri, zelandija obliži črna, zelandija črnci telovnik, majice zelandija črnci, zelandije, avstralije čepi, opeke zelandija, hoodie moških zelandija črnci

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno