Iskanje

Avto Mini USB LED Vzdušje Luči, Dekorativne Svetilke Notranje Svetlobe PC Prenosni Plug Okolja Bele Luči v Sili, Modra

  • ( 0 Ocene )
  • €1.20
  • €2.19

  • Sku: a75095
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Avto Luči

Opis

Avto Mini USB LED Vzdušje Luči, Dekorativne Svetilke Notranje Svetlobe PC Prenosni Plug Okolja Bele Luči v Sili, Modra

Opis:

[Paket vključuje], Boste dobili avto, USB lučka če želite dodati romantično ali razburljivo vzdušje za vaš avto in izboljšajo vaše doživetje vožnje.

[Uporabi] zagotavlja okoljsko razsvetljavo na vaš instrument nadzora škatla za shranjevanje, zadaj armrest polje, spredaj armrest notranji pomnilnik okno, srednje polje za nadzor, potniških sedežev in zadnje prtljago škatle.Prav tako lahko vstavite LED USB šifrirana psi zunaj avtomobila v namizni računalnik, prenosni računalnik, mobilni moč, ali katero koli napravo z USB vrata USB wall -mounted moč krovu.

[Lepe design] avto zamenjava luči izdelek je edinstven čip nadzor, dolgo življenjsko dobo in nizko porabo energije, LED luči so mehka in ne jarek.Lepe in eleganten prenosni design, ultra -majhen volumen, ta luč je enostavno shranjevanje in prevoz.

[Super Dekoracijo] 5V notranjo razsvetljavo, mehke luči ne spodbujajo svoje oči, in lahko tudi varčevanje z energijo in prostor.To je odlična dekoracija za vaš avto.Lahko uporabite ta mini notranje okolje svetlobe na najbolj naprave z USB vrata, kot so avtomobili, računalniki, prenosni računalniki, mobilni moč, itd.

Široka uporaba: USB vzdušje luč se lahko uporablja za vse vrste vozil ali naprav z USB vmesniki, ki zagotavlja odlične dekorativne učinke.USB luči ustvariti prijetno vzdušje in povečanje vožnja zabavna in varnost podnevi in ponoči.

Specifikacije:

Ime izdelka: avto USB vzdušje svetlobe

Material: PVC+LED

Velikost: 7*5*2.2 cm

Barva: kot je prikazano na sliki

Napetost: 5 (V)

Paket je Vključeno:1x avto USB vzdušje svetlobe

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.


  • Postavka Vrsta: Vzdušje Lučka
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno