Iskanje

Silikonski Grelec Pad 24V 150x150mm Silikonski Grelec Tipke Za 3D Tiskalnik Greti Posteljo 3D Tiskalnik Posteljo Ogrevano Silikonski Ogrevanje Pad

  • ( 0 Ocene )
  • €6.84
  • €10.52

Opis

Opis:

Varno Ogrevanje - Na 24v 150w Silikonsko Blazinico Grelec dosega in varno ogrevanje za 3D tiskalnik toplo posteljo.To je zanesljivo kakovost s hitro in varno ogrevanje, ki omogoča strankam, zadovoljen in srečen.

Specifikacije:

Ime: Silikonsko Blazinico Grelec

Barva: Oranžna

Material: Silikonske Gume (Hrbet Je Lepilo)

Dimenzije: 150 mm X 150 mm

Napetost: 24V

Moč: 150W

Delovna Temperatura Mora Biti Manjša Od 200℃ Za Stalno Uporabo.

Obvestilo:

Omejitev temperature silikona grelni plošči je približno 200 stopinj (silikonski material je odporen na temperaturo) in grelno ploščo je preprosto spali ven, če jo presega.

Silikonska grelni plošči, ne morete uporabljati v vodi, in malo vode dotika ne bo škodljivo.

Package Seznam:

Silikonsko Blazinico Grelec *1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Lepilo nazaj te Silikonski Ogrevanje Pad za 3D Tiskalnikov je samolepilna.Da, zaradi česar je zelo enostaven za namestitev.In silikonsko blazinico segreje hitro.

2.Hitro Ogrevanje - Ta 3D Tiskalnik Silikonski Grelec Pad lahko dosežemo hitro ogrevanje postopek za 3D Tiskalnik silikonske gume toplote posteljo.To je z nizke moči 150w in lahko toplote za visoke temperature.

3.Uporabne Funkcije - Ima uporabne funkcije, kot so doseganje enotnih in tudi za prenos toplote, zanesljivo dolgo življenjsko dobo in visoko toplotno učinkovitost konverzije.Tisti, ki so zelo koristne.

4.Material uporabljati Samo silikonske gume podlage uvoženo v tujini in verodostojno poliamidi film v proizvodnji, da bi to 150w Silikonski Ogrevanje Pad trajne in odlične kakovosti.

5.Safe - Dosega in varno ogrevanje za 3D tiskalnik toplo posteljo.3D tiskalnik Silikonski Ogrevanje Ogrevanje Pad Plošča, zanesljive kakovosti s hitro in varno ogrevanje, ki omogoča strankam, zadovoljen in srečen.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno