Iskanje

Iz nerjavečega Jekla Espresso Creamer Penjenje Pokal 450 ml Mleka Penjenje Vrč, Vrč

  • ( 0 Ocene )
  • €45.18

  • Sku: a150644
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Drinkware

Opis

Iz nerjavečega Jekla Espresso Creamer Penjenje Pokal 450 ml Mleka Penjenje Vrč, Vrč za Latte Art

【MULTI-UPORABO】Z našo penjenje mleka vrč, lahko ne le pena ali paro mleko za lattes, ampak tudi orodje, ki služijo mleka ali smetane.Idealen za vodo, sokove, testo meša, napitke in druge pour-lahko postavka, ali je vroče ali hladno.Velika za vsakdanjo domačo uporabo, naše nerjavečega jekla penjenje vrče vam končni nadzor koliko mleka ali smetane vsako skodelico kave potrebe.Predstavljajte si, barista kakovosti Starbucks kave sveže narejen v vaši lastni kuhinji. 【PREMIUM KAKOVOSTI in ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE】 iz 18/8 (304 Razred) iz nerjavečega jekla, kar pomeni, da je hrana varna, ne rje ali madež.Prostornino 350 ml mleka, ki je kot nalašč za velikost, zaradi česar 6 skodelice ali 8 do 10 skodelic kave, ki je primerna za družino.S toplotno odporni in previdno-polirano ročaj, penjenje vrč pokal je veliko varnejše in bolj udobno za uporabo.Ko ste končali svoje odmor za kavo je ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE.Bodisi belilo občasno ali uporabite pomivalni stroj. 【STRAST ZA DOM IN GOSTOVANJE】 S posebnimi svetlo mavrične barve, naš sijoče kuhinja cup, ki izgleda super na vse kuhinjski pult.To je prva stvar, ki svoje prijatelje in goste, MORA obvestilo, ko hodijo v vaši kuhinji.Boste lahko ponosni, da ga prikaže na vaš kuhinjski pult, bleščijo v svetlobi! 【NAJBOLJŠE DARILO ZA VAŠE PRIJATELJE in DRUŽINO】 lepe,lepe videza, to penjenje mleka vrč je najboljše darilo za at-home baristas, kava in čaj navdušence.Kot nalašč za katero koli Kuhinjo ali pisarno.Naredi super darilo za Poroke, Hiša Segrevanja,rojstne dneve skoraj vsako priložnost!

Nakupovanje Nasveti 1. Postavke, bo ladja je kmalu, ko je prejel preverjeno plačilo.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali je naslovnik neznan naslov. 2. Prosimo, preverite pri vašem carinski pred nakupom.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.običajno bo ladja vsa naročila, kot darilo in razglasi, da se zmanjša kupci uvozne dajatve. 3. To ponavadi traja okoli 4 do 5 delovnih dni, ki jih express, na Kitajskem, in od 10 do 50 delovnih dni za Aponi.si Standardna Dostava za ladje, za vašo državo. 4. PS: Če element, bo poslana s priporočeno air mail, je potrebno 7-30 delovnih dni (1-3 tedne) za deliverydepending na vaši lokaciji.Večino postavk, ki bo dostavljena v 2 tednih, medtem ko so nekateri lahko traja do 6 tednov, to je normalno.- Če želite, da bi dobili proizvode hitro, Prosimo, izberite način pošiljanja DHL,UPS, FEDEX, ali EMS,morate plačati stroške pomorskega prometa.Pakete, poslane z uporabo teh načinov bodo prišli v približno 1 ali 2 tedna. 5. Opomba: ruski kupci morali povejte nam vaše ime in priimek!Hvala!Povratne informacije 1. Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom,Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, bomo hvaležni, globoko in narediti bolje . 2. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.O Nas 1. Pripravljeni smo, da vzpostavijo sodelovanje s prodajalci po vsem svetu , nudimo poceni izdelki.Hkrati zagotoviti najboljše storitve za vsakogar.Mi ne le prodaja izdelkov, kar je pa še pomembneje je storitev.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da stik vedno Smo vam, da vam služi. 2. Naš delovni čas: AM9:00-PM9:00 (KN čas)


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Številka Modela: 450 ml
  • Ime: Penjenje mleka Vrč, Vrč za Latte Art

Oznake: stekleni vrč, veliko nerjavnega jekla skodelice, naturehike skodelico iz nerjavečega jekla, keramični obeski, jug, keramične sklede jug, v vrč, 300 skodelico iz nerjavečega jekla, moški vrč, krog mleka jug, dolgo stekleni vrč

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno