Iskanje

10moons G10 10x6 Palčni Digitalni Grafični Tablete za Risanje Anime 8192 Ravni Baterije-Brezplačno Pero Podporo Android/Windows/Mac OS

  • ( 0 Ocene )
  • €66.64

Opis

10moons G10 10x6 Palčni Digitalni Grafični Tablete za Risanje Anime 8192 Ravni Baterije-Brezplačno Pero Podporo Android/Windows/Mac OS Garancija: Eno leto garancije opirajoč se na zunaj človekovih narejene škode in nesreče škodo.Kako najti 10moons Podpore: 1. Pošlji Sporočilo preko Sporočilo.Kontakt Prodajalca 10moons. 2. Imamo Skupen Problem Oddelek na 10moons spletni strani, za vaše prijazne sklic. [Android OS Sistema za Podporo]

Ne Samo za Windows/Mac, Ampak tudi za Android Naprave.Ni treba namestiti 10moons voznik v telefonu s sistemom Android.

[Risanje, Podpisati in Neposredno Komentar na Različnih Dokumentov]

Poleg pripravo, podpisom in zapisovanje neposredno na PDF/WORD/EXCEL/POWERPOINT datoteke z G10, lahko uporabniki tudi prikazujejo svoje ideje prosto na G10, ko so uporabljate Povečavo za spletne konference ali daljni izobraževanja,ki bodo pomaga racionalizirati potek dela in izboljšanje delovne učinkovitosti.

[PASIVNE PEN] [8192 Ravni Pero Tlak]

-- To vam bo natančno kontrolo in natančnost na dosegu roke, da bi bolj naravne linije in krepitev ustvarjalnih zmogljivosti.

To je baterija-brezplačno pisalo, ki sprejme najbolj naprednih pasivni tehnologiji, št baterije in ne, potrebno je polnjenje.Ta okolju prijazen pero, omogoča stalno neprekinjeno risanje in igranje, izogibanje nizke moči prekinili svoje delovanje.In prihaja z 1 programabilni express tipke, z enim klikom preklop omogoča prilagajanje bližnjic na tipkovnici če želite izboljšati učinkovitost. (5 Peresa)-- Dodatnih 5 nacionalna izvajalska telesa so vključeni za zamenjavo.

[AKTIVNEGA OBMOČJA]

10 x 6.25 palcev optimalno delovno površino, ki je dovolj velik za vas, če želite ustvariti, in omogoča, da uživate v sliki.Neto teža grafike tableta je samo 687g, zelo prenosljiva.

Poročilo Stopnja-- 233 PPS;

Ločljivost-- 5080 LPI;

Pero Branje Višina-- 10 mm.

[12 Programabilni Express Tipke]

Tam so 12 določite tipke na levi in 10 predstavnostne tipke na vrhu tablet, da je delovanje bolj učinkovito. 12 Express Tipke na tablete--- se Lahko meri temelji na svoje preference.V veliki meri povečala svojo učinkovitost dela.

[ZDRUŽLJIVOST OS / SOFTWARE]

Deluje na Android 6.0, Win 7/8/10/11 in Mac OS 10.12 ali zgoraj.Združljiv z večino risanje softwares, kot so Adobe Photoshop, Illustrator, Posnetek Studio, Lightroom, Skicirko Pro, Manga Studio, CorelPainter, FireAlpaca, OpenCanvas, Barve Orodje Sai2, Krita in tako naprej.Sinhronizacija s programom Adobe Acrobat Reader DC podpis Aplikacijo, zadovoljni s potrebo digitalnega poslovanja podpis.

Vsebina Paketa:

G10 Grafični Tablični *1/ Digitalno Pero *1/ Peresa*5 / nacionalna izvajalska telesa odstranjevalec *1 / Quick Start Guide *1 / Volne skladu vrečko *1 / Zaščito Film *1 / OTG *2 / 2 Prsti Rokavice *1

Več Informacij ①Orders obdelujejo pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Običajno je paket dostava v 48hours (razen ob koncu tedna ali praznik, številko za sledenje DHL pride ven en dan kasneje) po povzetju.

②We samo ladje potrdila, da naslovi.

③Your naslov naročila, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo

Opomba: cena ne vključuje carinske dajatve, če boste dobili carine obvestilo, preden boste prejeli blago, prosimo, plačati uvozne dajatve.Uvoz davka je odvisna od države, kjer je carini,in v skladu s pravili Aponi.si, stranke, ki so obvezane, da carinjenje.Če niste prepričani, se posvetujte s vaši lokalni pošti jasno pred nakupom.Prosimo za razumevanje, in hvala vam.

①We sprejeti Alipay, PayPal, Zahodne Unije, in TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

②Payment mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

③ Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Plačila je treba opraviti v roku 3 dni.

①One Letno Garancijo.Garancija ne krije za nesreče, voda, zlorabo, zlorabo ali druge damagecansed za neobičajne uporabe.

②Defective elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Aponi.si!

Če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete, vas prosimo, brezplačno občutek, da nas kontaktirate, da se vrnete v 15days.Obrnite se na nas, preden boste vrnili, in jo je treba plačati, ladijski promet pristojbina.Pokvarjena izdelki morajo biti sporočene v roku 3 dni za dostavo.Morate povejte nam, kaj je napaka in nam pošljite slike in video.Prosimo, upoštevajte, da vse vrnjeni izdelki morajo biti v prvotno stanje.

100% zadovoljstvo je naš cilj.Če niste zadovoljni z nakupom izkušenj, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, preden se odpravite nevtralno negativne povratne informacije, bomo preizkusite najboljše, da bi vam zagotovili najboljše storitve.Če ste zadovoljni z 10moons izdelkov in storitev .prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 starsjt bo velika spodbuda za nas.

Hvala, ker ste.


  • Ločljivost Razmerje: 5080LPI
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: 10moons
  • Paket: Da,
  • Pero tehnologije: Baterija-Prosto Elektromagnetno Resonanco
  • Številka Modela: 1060Plus
  • Tablični dolžina: 24 cm
  • Material: PVC
  • Tlaka: Osem tisoč sto devetdeset dva
  • Tablični Širina: 36 CM
  • OS Podpora: Windows 10/8/7 in MacOS 10.11 ali novejši
  • Pritisnite Tipke: 12 Prilagojene Pritisnite Tipke
  • Vrsta Vmesnika: USB
  • Vrsta: Grafični Tablet, Digitalni Tablet
  • Barve: črna
  • Certificiranje: ce, FCC
  • Velikost zaslona(diagonala): 10.1"

Oznake: risanje tablet, wacom tablet, huion h610 pro v2, grafika, risba tablet, papir tablet

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno